Opendagen Bas IJsprofi | 10 & 11 oktober | 11:00-18:00

Over Bas IJsprofi

/ Verschillende ijsmachines

voor jouw ijssalon of horecagelegenheid

Bas IJsprofi is leverancier van gerenommeerde merken voor jouw ijssalon of horecagelegenheid. Je kan bij ons terecht voor zowel de complete inrichting als het onderhouden van verschillende machines binnen de ijsbranche. Een unieke combinatie waar Bas IJsprofi en Bas Koeltechniek hand in hand gaan om jou als klant volledig te ontzorgen. Kortom: alle expertise zit bij ons onder één dak.

/ Wat bieden wij

IJsmachines en apparatuur in alle soorten en maten

Om jouw zaak van de beste machines te voorzien, hebben wij een uitgebreid assortiment van gerenommeerde merken beschikbaar waarbij er genoeg keuze is om een machine op maat voor jouw zaak te kunnen aanbieden.

Ons assortiment bestaat uit volgende productcategorieën: ijsmachines, ijsvitrines, pozetti’s, ijsbewaarkasten, shock freezers, bewaarketels, chocoladefonteinen en slagroomapparaten. Op deze manier kunnen wij een aanbod garanderen dat past bij wat jij als ondernemer zoekt.

Ijsmachine - Pratica35_50 bij Bas IJsprofi
Bas IJsprofi - verkoop van Ilsa ijsbewaarkast - Ilsa IJSBEWAARKAST ANGEX 2500 (1)
Bas IJsprofi - verkoop van pomati chocoladefonteinen - POMATI_CUBE_3
Bas IJsprofi - verkoop van Telme ijsmachines - Pratica42_60
Bas IJsprofi - Professionele ijsmachine kopen
Bas IJsprofi - Professionele ijsmachine kopen
/ Adviezen op maat

Persoonlijk advies

Naast verkoop en onderhoud bieden wij ook adviezen op maat voor de vragen waar jij vandaag mee zit. Wij hebben de kennis en expertise in huis om jou verder te helpen met de zaken waar jij tegenaan loopt. Het ontzorgen van onze klanten staat binnen ons bedrijf centraal en dit willen wij op alle manieren binnen ons bedrijf doortrekken.

/ Wat bieden wij

Hulp bij opstart

Ben je een starter binnen de ijsbranche en had je nog graag hulp bij de opstart van jouw zaak? Wij kunnen jou in het begin bijstaan zodat je met een zelfverzekerd gevoel kan beginnen!
Je kan beroep op ons doen wanneer:
Bas IJsprofi - Professionele ijsmachine kopen